Produktkategori

SKAPEREN (KINA) TECH CO, LTD


Oversea salg Dept.


Kontakt: Ms.Yiko Lei


Tlf: +86-755-26710992


Faks: +86-755-26710105


Mobil: +8613798299145 (24 timer)


E-post:Sales@China-Creator.com


Office Add.:6 / F, blokk C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong provinsen, Kina 518072


Fabrikken aktivatilleggsvalutakurs: 5/F, 8 bygningen, Zhongyuntai Technology Park, Tangtou 1ste Road, Tangtou samfunnet, 竹山 Street, Baoan District, Shenzhen, Kina

Hjem > Nyheter > Innhold

5 Behov for å vite fakta om kortløse minibanktransaksjoner

Skaperen (Kina) Tech co, Ltd | Updated: May 07, 2018

For å rapportere om fakturaen, la oss merke til at det ikke var noen rundbord på rommet under Cardless Transactions Roundtable-diskusjonen i forrige uke på ATMIA US-konferansen i Orlando.

Det var imidlertid rikelig med diskusjon, takket være gjennomtenkte spørsmål om kortfrie transaksjoner fra Donna Embry av Payment Alliance International og informerte svar fra et komplett komplement av velbevandrede betalingsprofesjonelle.


Her er høydepunkter fra 1-timers økt, redigert for lengde:

Vil kortløse transaksjoner være like vanskelig og dyr å implementere som chipstandarden?

Carol Specogna: Vel, fordi vi trolig aldri burde ha gått EMV-ruten. … Bare sier det. Hva [Fiserv har] gjort er virkelig å prøve å utnytte det som eksisterer i dag.

Så, ja, du trenger å gjøre noen programvareendringer ... men det er mye enklere fordi transaksjonene skal se ut som vanlige gamle nettverkstransaksjoner. Det kommer bare til å være en standard tilbaketrekking. Våre spesifikasjoner på den overtagende siden er en halv side lang. Det er ikke noe som det var for EMV.

Douglas Asad: EMV trengte å skje for sikkerhetsformål fordi USA var den svake lenken i kjeden når det gjelder svindlere som kommer til USA. ... Men på baksiden av det er det en av de få situasjonene jeg har sett hvor du la til en ny teknologi som faktisk gjorde brukeropplevelsen verre.

Kortløs kontanter er designet for å være brukervennlig. Det er designet for å forbedre opplevelsen. Vi må alle holde sikkerhet når vi gjør det, og det må først og fremst være, men kortløs kontanter skal tilfredsstille brukere, mens EMV, til Joe Smith, vet ikke hvorfor han bruker EMV, han bare vet at det tar lengre tid. ... Kortløse penger er der for å gjøre opplevelsen bedre.


Hvordan kan kortløse transaksjoner hjelpe IADs å redusere deres ansvarskiftrisiko?

Daniel Goodman: Det er definitivt et viktig stykke av det vi tenker på når vi nærmer oss dette markedet. Med kontaktløs NFC er det EMV-lignende ved at det holder ansvaret mot utstederen. Som vi ser på andre former, vil det noe vi planlegger å starte slik som vi vil.

Vi vet at for å oppmuntre alle dere som driver minibankene - hvorfor skulle du starte med et produkt som du skal ha ansvaret for? Så det er definitivt hvordan vi nærmer oss det. Eventuelle nye typer kortløs brukeropplevelser og ny teknologi, vi forventer å implementere det uten å ha ansvaret, skifte tilbake til operatøren.


Vil kortløse løsninger virkelig gi ekstra sikkerhet for kontoinnehaveren?

Sam Kamel: I mobilrommet, mellom enhetens kraft og alle datapunkter som omgir det - biometrisk, geolokasjon og andre ting - det skaper virkelig et tryggere, sikkert miljø hvis du tenker på det.

Kortet ditt er ikke på telefonen, du har tokenisering ... så fra et adopsjonsperspektiv, fra forbrukerens eller selgerenes eller operatørens synspunkt ser det ut til å være mye tryggere.

Lyle Elias: Konseptet med multimodal biometri er egentlig, etter min mening, måten den skal gå. Det handler om hvor stor er transaksjonen? Hvor risikabelt er transaksjonen? Det handler om risikoreduksjon. Dagene med å prøve å huske brukernavnet og passordet ditt - de blir bare helt irrelevante.


Alle "Pays" bruker NFC, men Just Cash bruker QR-kode. Hvorfor det?

Todd Lawrence: Det som er annerledes med minibanken, er at for NFC og noen av de eldre maskinene kan det potensielt bli en maskinvareløsning, noe som er dyrt for ATM-operatører å gå der ute og distribuere ... og det legger ikke veldig mye til fordel.

Det vi har forsøkt å gjøre [QR kode modell] bruker alt som allerede er der ute som allerede fungerer veldig bra og bare slipper i vår funksjon som forbinder folk med dette kortløse miljøet.

Carol Specogna: Det må være et nettverk over hele USA av disse [detaljhandel] minibankene som deltar der for å være verdi for forbrukeren, og vi må starte med ATM-siden. Vi startet med PAI fordi vi dro til finansinstitusjoner og prøvde å overbevise dem [å få dem ombord] det er en veldig tøff salg. Men for å kunne gå inn nå til finansinstitusjonene og si: "Hei, vi har allerede 10 000, vi skal ha 25 000 oppe før 2017" - det er ganske kraftig.


Hva er dine tanker om å øke volumet med P2P-transaksjoner og belønninger?

Richard Witkowski: I dag hvis du er i Polen, og du kjøper et Nikon-kamera, får du rabatt ... dine valg når du går til rabattformularen på nettet, oppgir du kontonummeret ditt og ditt rutingsnummer, og vi legger pengene inn i Din konto [eller] gir oss ditt mobilnummer, og vi sender en SMS-melding for å få rabatten umiddelbart [ved en minibank]. Nitti og ni prosent av folket velger mobiltelefonen. ...

Vi har en modell hvor vi belaster personen som sender kontanter en bestillingsavgift, og vi deler det tilbake med ATM-eierne. Dette handler om inkrementelle inntekter for deg fra transaksjoner du ikke har sett før.