Produktkategori

SKAPEREN (KINA) TECH CO, LTD


Oversea salg Dept.


Kontakt: Ms.Yiko Lei


Tlf: +86-755-26710992


Faks: +86-755-26710105


Mobil: +8613798299145 (24 timer)


E-post:Sales@China-Creator.com


Office Add.:6 / F, blokk C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong provinsen, Kina 518072


Fabrikken aktivatilleggsvalutakurs: 5/F, 8 bygningen, Zhongyuntai Technology Park, Tangtou 1ste Road, Tangtou samfunnet, 竹山 Street, Baoan District, Shenzhen, Kina

Hjem > Nyheter > Innhold

KIOSK SELF-SERVICE TERMINAL - UAFHENGELIGE OG EFFEKTIVE SALGSKANALER

Skaperen (Kina) Tech co, Ltd | Updated: May 28, 2018

En undersøkelse viser at Kiosk selvbetjeningsterminaler installert kapasitet i verden vokser på nesten 15 prosentvis. Som det fremgår av den raske utviklingen av installert kapasitet, har Kiosk-samlingen av informasjonskonsultasjon og salg av selvbetjeningsterminaler i en kunde-sentrisk og salgsorientert markedsutviklingstid, som understreker erfaringsløsninger i dag, en debut.

Nå har globale forhandlere kombinert tradisjonelt salg av varer og Kiosk selvbetjening. Kiosk selvbetjeningsutstyr har blitt effektiv måte for forhandlere å forbedre butikkbildet og forbedre servicekvaliteten. Undersøkelser viser, reklame, generell informasjon forespørsler, produktinformasjon henvendelser, elektroniske transaksjoner, billettsalg, regning betaling, self-checkout og andre supermarkeder er Kiosk viktigste applikasjonsretning.

kiosk card reader

Så mange personlige applikasjoner, la oss se Kiosk vil ha nær kontakt med våre liv. Wincor Nixdorf-firmaet kombinerer selvbetjeningen og den vellykkede opplevelsen av detaljhandelssektoren, introdusert for detaljhandel med selvbetjeningsmaskin Kiosk selvbetjeningsmaskin: har en åpen plattform, berøringsskjermdesign, multimediekapasiteter, fleksibel nettverkstilgang, standardisering av operativsystemer og grensesnitt , samt fremragende service evner. Det er spesielt verdt å nevne at det på grunn av den modulære utformingen og stand-alone konfigurasjonen er mer egnet for en rekke fleksible og tilpassede applikasjoner. I tillegg til tradisjonell innhenting av informasjon utenfor, tilbyr Kiosk også betalingskort, forhåndsbetalte telefonkort, kjøp billetter og billetter oppnå distribusjonskuponger, fotoutskrifter og andre tjenester, samtidig som du oppnår annonser for kringkastings- og kringkastingsinformasjon, økende skanner eller talefunksjoner. La oss se på Kiosk utstyr i det globale markedet praktiske tilfelle:

Kiosk Produkt som brukes i Tyskland

Kaufhof varemagasin i Tyskland, Kioskprodukt brukes som hovedkanal for tilbakemeldinger fra forbrukerne. Medlemmer av tingselskapet kan selvkontrollere poeng, og i henhold til poengene som er gjort inexchange for et gaveregister fra Kiosk-medlemskortleseren, som ligger i butikken. Butikkene tilbyr også varemessig informasjon og forbruk av informasjonstjenester til forbrukerne via Kiosk. Denne tjenesten kan ikke for å hjelpe forbrukerne med å raskt finne varer, men tillater forbrukerne å kjøpe kjøpsprosessen helt klart. Til varehus, tilby så convenientservices og forbrukererfaring vil utvilsomt forbedre kundeloyaliteten.

KioskProdukt brukt i Nederland

I Nederland, er Albert Heijnsupermarket-butikkene, Kiosken konfigurert som betalingsautomat for betalingskort. Etter shopping kan forbrukerne selv sjekke ut, og oppleve en ny kasse, hvor bruk av ikke-kontant betaling. For forhandlere øker kundenes lojalitet, når det gjelder å øke kundesupporten, men kan også optimalisere kasse- og betalingsprosessen, og enda viktigere for å redusere driftskostnader for detaljhandel.

Kiosk er involvert i alle aspekter av våre liv, i detaljhandel, finans, luftfart, posttjenester, hoteller, sykehus, trafikkhåndtering, og så er tilfellet med våre liv, vi vil se flere og flere Kiosk-figurer, det representerer ikke bare en ny forbruker erfaring, men også representthe bruk av selvbetjening terminaler støtte den nye salgsstrategien lønnsomme salgsmodell. Kiosk era er kommet.

CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD

CREATOR er en av kioskkortleserprodusentene, tilbyr KioskIC / RF-kortlesere / -forfattere, Kiosk-kort dispensere, regningsvalider for hele verden.

Tlf.: 86-755-26710992

Faks: + 86-755-26710105

Mobil: +8613798299145 (24 timer)

E-post: sales@china-creator.com