Produktkategori

SKAPEREN (KINA) TECH CO, LTD


Oversea salg Dept.


Kontakt: Ms.Yiko Lei


Tlf: +86-755-26710992


Faks: +86-755-26710105


Mobil: +8613798299145 (24 timer)


E-post:Sales@China-Creator.com


Office Add.:6 / F, blokk C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan District, Shenzhen, Guangdong provinsen, Kina 518072


Fabrikken aktivatilleggsvalutakurs: 5/F, 8 bygningen, Zhongyuntai Technology Park, Tangtou 1ste Road, Tangtou samfunnet, 竹山 Street, Baoan District, Shenzhen, Kina

Hjem > Nyheter > Innhold

Hva er en RFID-tag?

Skaperen (Kina) Tech co, Ltd | Updated: May 15, 2018

Radiofrekvensidentifikasjonstegn (RFID) brukes i et bredt spekter av applikasjoner som: identifisere dyr, spore varer gjennom forsyningskjeden, spore eiendeler som gassflasker og ølkegler og kontrollere tilgang til bygninger. RFID-koder inkluderer en chip som vanligvis lagrer et statisk nummer (en ID) og en antenne som gjør at brikken kan overføre det lagrede nummeret til en leser. Noen RFID- koder inneholder lese / skrive-minne for å lagre dynamiske data. Når taggen kommer innenfor rekkevidden til den aktuelle RF-leseren, blir merket drevet av leserens RF-felt og overfører sin ID til leseren.

RFID-koder er enkle, lave kostnader og ofte disponible, selv om dette ikke alltid er tilfelle som gjenbrukbare vaskerom. Det er liten eller ingen sikkerhet på RFID-taggen eller under kommunikasjon med leseren. Enhver leser som bruker riktig RF-frekvens (lav frekvens: 125/134 KHz, høy frekvens: 13,56 MHz og ultrahøy frekvens: 900MHz) og protokoll kan få RFID-taggen til å kommunisere innholdet. (Merk at dette ikke gjelder for bilnøkler som inneholder en sikker RFID-tag.) Passive RFID-koder (dvs. de som ikke inneholder batteri) kan leses fra avstander på flere tommer (centimeter) til mange meter (meter), avhengig av frekvensen og styrken til RF-feltet som brukes med den aktuelle taggen. RFID-koder har felles egenskaper, inkludert:

Lavprisdesign og høyt volumproduksjon for å minimere investeringer som kreves i implementeringen.

Minimal sikkerhet i mange applikasjoner, med tagger som kan leses av en kompatibel leser. Enkelte programmer som bilnøkler har sikkerhetsfunksjoner, spesielt bestemmelser for å autentisere RFID-taggen før du får tenningen til å starte bilen.

Minimal datalagring som kan sammenlignes med strekkode, vanligvis et fast format skrevet en gang når taggen er produsert, selv om lese / skrive-koder eksisterer.

Lesavstand optimalisert for å øke hastigheten og verktøyet.

RFID-kortleser